www.nfmosjoen.no Hovedside On. 12. des. 2018
Meny

Du finner oss som gruppe

https://www.facebook.com/Norsk-Folkehjelp-Mosj%C3%B8en-1740605072916474/

Norsk Folkehjelp Mosjøen
Post adresse
Postboks 458
8651 Mosjøen

Besøks adresse

Havnegata 23
8663 Mosjøen

org.nr 982349575

Kontor/mobil:975 14 353
post@nfmosjoen.no

Logg inn.


 

mosjøen Norsk Folkehjelp Førstehjelp Sanitet Redning
Medlemsmøte
Da prøver vi igjen. Det blir medlemsmøte med kurs i bruk av hjertestarter som tema, på onsdag 22 januar på Milano 2 etg. Kurset varer ca 3 timer og starter kl 1800
[19.01.2014]
Årsmøte
Det innkalles herved til årsmøte i Norsk Folkehjelp Mosjøen Fredag 28.02.2014 på Milano kl 1900 Saker som ønskes behandlet må være styret i hende innen 14 februar. Saksliste: Vanlige Årsmøte saker Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen Kollektive medlemmer møter med fullmakt Styret
[19.01.2014]
Sanitetsvakt HA cupen 2014
Vi er nok en gang anmodet om å stille som sanitetsmannskap under den tradisjonelle volleyball turneringen: HA Cup, ei turnering for ikke aktive spillere. I år starter turneringa 31 januar, og avsluttes søndag 2 februar. Vi ber om en tilbakemelding på hvem som kan stille som vakt, og nårtid. Mvh Sanitetsleder
[19.01.2014]
Førstehjelps kurs
Da har vi nettop gjennomført et nytt Norsk Grunnkurs Førstehjelp for 15 medlemmer av laget.
[05.11.2013]
Leteaksjon i Sandnessjøen
Da endte nok en leite aksjon godt. 8 personer fra NF Mosjøen var klar, og på tur til å delta på en leteaksjon på de syv søstrene i Sandnessjøen, da vi fikk tilbake melding fra politiet etter en 1,5 time på at de to savnede var kommet til rette i god behold, og bra er det.
[12.07.2013]
Travel helg for NF Mosjøen
Årets kippermocup er historie. Regnskapet viser at våre mannskaper har behandlet vel 100 personer i løpet av helgen. Dessverre var det flere mer alvorlige skader i år en i fjor, og minst en av disse var brudd. Hva som er årsaken til at årets skade omfang er uvisst, muligens kan vi skylde på været, som for første gang på mange år ikke var på vår side, med unntak av søndagen.
Da gjenstår det bare å takke det fantastiske mannskapet vårt for strålende gjennomført tjeneste. Uten dere hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en så knirkefri tjeneste. Neste år blir vi muligens flere tilstede og som kan dele på oppgavene. To nye medlemmer fikk vi og. En snart godkjent som lege, forhåpentligvis.
Sist men ikke minst må vi få rette en stor takk til Mosjøen IL for oppdraget, nokk en gang. Vi kommer gjerne tilbake til neste år på Sanitetsvakt, Kippermocup 2014.
[27.06.2013]
Klargjøring til Kippermocupen
Onsdag kl 1800 er det oppmøte ved lageret for pakking og klargjøring til Kippermocupen. Håper så mange som muligt møter, så blir vi fortere ferdig.
Selve cupen starter på fredag kl 1600. Oppmøte for de som kan så tidlig blir kl 1400 på Kippermoen

[16.06.2013]
Invitasjon til sanitetsvakt på Kippermocupen 2013

Hei!

Kan du tenke deg en helg i Mosjøen som sanitets personell under årets Kippermocup? Norsk Folkehjelp Mosjøen  inviterer også i år deg til å delta som sanitetspersonell under årets Kippermocup som i år arrangeres i tiden 21 – 22 og 23 juni.  Da bør du lese videre

Ole K Eli og Aina L Berentzen behandler 1 av totalt 124 skader under cupen i 2012

[27.05.2013] Les mer
Travle tider
Ørkje dag eller søndag, spiller ingen rolle for mannskapene våres. Som så ofte tidligere i år,er vi igjen ute på veiene med oppdrag for sykehuset på Helgeland. Dagens oppdrag er ett av nærmere 35 oppdrag for sykehuset hittil i år. Flott innsats hos våre medlemmer gjør det muligt for oss å gjennomføre slike oppdrag.
Neste helg er vi enda flere i tjeneste. Da går den 31 kippermocupen av stabelen. Men selv om er flere personer i tjeneste for oss da, en ved dagens tjeneste, så trenger vi flere. Så er du sanitets menneske, og ønsker litt utfordring, så er du hjertelig velkommen som mannskap 21-23 juni. Ta kontakt her på e-post post@nfmosjoen.no ,Facebook eller på tlf. 97514353
[16.06.2013]
Hektisk helg i vente for NF Mosjøen
Lørdag drar vi til Majavatnet for å lære lokalbefolkningen der hvordan en bruker hjertestarter i forbindelse med hjertestans.

Søndag drar vi på nytt till Majavatnet, da for å ha sanitetsvakt på Majavassrennet som i år arrangeres for 30 gang. Der skal vi være klar til å hjelpe til om noen skulle komme til skade, eller trenger hjelp på annen måte.
[12.04.2013]
<< Forrige 11-20 av 271 Neste >>

Vi utfører:

* Sanitetsvakter
* Redningstjeneste
* Salg av førstehjelpsmateriell
* Arrangementsstøtte

Som en ekstra sikkerhet for våre kunder har vi anskaffet oss hjertestarter som vi har med som standard beredskap på alle våre sanitets tjenester, og ellers, vist ønskelig. Eller send SMS: GRASROTANDELEN 982349575 til 2020 (tjenesten er gratis)

Her kan finne ut hvor mye vi har fått i Grasrotandel hittil 

Vi støttes av:

Vefsn Kommune

Fellesforbundet Helgeland Avd. 143

 
Hva skjer i Mosjøen
Webkamera, Mosjøen
Webkamera, klikk på bildet

Norsk Folkehjelp ? Vern om liv og helse ? Solidaritet i praksis!
web: info helgeland